Dehors Mubarak!
Ahir semblava que anava a ser un gran dia pel país
del Nil, per Egipte, l'antiga Kèmit, el regne dels faraons negres, la civilització més esplendorosa d'Àfrica i d'on tots els Mediterranis devem tenir gran part de les nostres arrels.
Açò no va ser així però, hi ha un ànec negre, i aquest té un nom molt clar, Mubarak, i aquest nom està essent rebutjat per Tot el país i més enllà de les seves fronteres. Sembla increïble que una persona sigui capaç d'aferrar-se al poder quan TOT el país que ell es suposa que governa li demana que marxi. La raó d'aferrar-se al poder? Els 30.000 milions d'euros que ha guanyat per la seva bona feina després de 30 anys? Deixar-ho tot ben fermat perquè ningú el busqui després de la seva marxa?
Realment sa condícia no té límit. Aquests dies, quan veig ses imatges i xifres que ens donen d'aquest país, així com d'altres com Tunísia, Marroc, Líbia, etc... sa pell se't posa de gallina.
30.000 milions en les teves arques quan el teu poble viu per més o menys 1 euro al dia.... 30.000 milions d'euros per ser un dictador al teu país deixant morir la gent de gana davant Bill Gates, 45.000 per haver creat microsoft. La fortuna d'aquest miserable, la fortuna d'un dictador que és molt superior a la fortuna dels més grans empresaris occidentals (Betancourt, Bill Gates, Amancio Ortega...), tot i que la feina d'aquest tampoc es que sigui la més lloable i justa amb els desfavorits, ens mostra la força del poder polític, de la corrupció, del militarisme, ens mostra uns dels cabrons més grans que avui dia encara governen...
Molts ens faran creure que açò tracte de religions, que la caiguda de Mubarak pot portar a revolucions islamistes que hem de témer. Res més enfora de la realitat... açò només ens xerra de s'ignorancia i de ses complicitats d'es mas media i poders occidentals, que com sempre estaran fins ses celles de merda com aquesta. Avegades una imatge sí val més que mil paraules, i veure cristians protegint als musulmans durant la seva pregària enmig de la revolució ens apropa més a la fe que l'institució assessina del Vaticà.

Açò tracta de més de 85.000.000 persones que viuen a Egipte oprimides, dones, homes, nens i nenes sense futur, de democràcia, de Tunísia, de voler ser els propis actors de la seva història... Açò tracta de la llibertat i la Revolució.

Comentaris

Entrades populars